Psykoterapi

Varighed: 60-75 min.         Priser fra 700,-             Sted: Århus – Højbjerg             Åbningstider: kl. 09.00 – 20.00

Terapeuter:  
Kirsten Degn   – Se her eller ring på  60917606
Steen Degn  – Se her eller ring på 22322729

Hos os vil du møde en terapeut med mangeårig erfaring. Vi finder den tilgang og de redskaber, der passer til dine ønsker og behov. Vi har stor respekt for at mennesker er forskellige og derfor skal behandles forskelligt.

Vi arbejder med udgangspunkt i din situation og med nærvær og fornemmelse for dit tempo og temperament.

I vores tilgang er relationen og samtalen det bærende element og vi gør meget ud af, at give tid til at vurdere og dernæst forklare, hvad vi mener kan gavne dig eller jer.

Vi har et hav af velafprøvede og effektive redskaber til rådighed, så det plejer at være muligt at tilbyde det der passer til den enkelte. Vi har i særdeleshed gode erfaringer med kognitive øvelser, kropsarbejde, mindfulnessøvelser, tegning ( kræver ingen særlige kundskaber) og drømmeanalyse.

Vores livskvalitet forøges betragteligt i takt med, at vi genfinder og styrker kontakten til den dybere identitet eller det, der dybest set er dig.  Det er kilde til smerte og mistrivsel, at komme væk fra den, man dybest set er og stå ved det, der føles sandt. Vi har alle forsøgt at tilpasse os og vise den udgave af os selv, som vi har troet gav mest kærlighed eller beskyttelse.

Terapi handler for os om at give plads til flere facetter – følelser, tanker, således at vi kan føle os mere hele og levende.