Om Kirsten

“Kirsten formår hurtigt at etablere tillid og skabe et rum, som gør det muligt at åbne op for det, der gemmer sig indeni. Hun er fænomenal til at lytte og udfordre det, som jeg siger: Hun forsøger at sætte andre ord på, er fantastisk til at opfange og sætte fingeren på de rigtige steder – og hjælper med at grave et eller flere spadestik dybere. Hun foreslår tit, om det nu er dette, man mener. Ikke for at fordreje, men for at oversætte både for en selv, men også for partneren. Hun er god til at udfordre en på, hvad man nu virkeligt mener og føler.  Hun forsøger ikke at skubbe en til at træffe en beslutning, men anvise, at det er her man står, at der skal træffes en beslutning, at det er ens eget valg. Selv om det kan være abstrakt, er hun god til at gøre det konkret – og give helt simple og enkle øvelser, som flytter noget.

Min kone og jeg har haft en kæmpe hjælp i Kirsten: Vi har bearbejdet nogle ting hver for sig, som også har åbnet for det arbejde, der skulle gøre i vores forhold. Selv om det var en smertefuld proces, blev vi holdt kærligt i hånden hele vejen. Det har helt sikkert været med til at redde vores forhold og givet os redskaberne til at få et bedre forhold.

Jeg kan kun give Kirsten mine varmeste anbefalinger”

Brian og Alicia

 

”Vi kan som ægtepar varmt anbefale Kirsten som terapeut, supervisor og mindfulness instruktør.

Vi har igennem vores studietid, og nu som privatpraktiserende terapeuter benyttet Kirsten i individuel terapi og parterapi.

Vi er af Kirsten blevet mødt med en empatisk, upartisk og nærværende terapi, hvor vi begge har følt os set, hørt og forstået.  Vi har igennem hendes terapi fået guidning til at finde ressourcerne i os, til at kunne udvikle os.

Der ud over har vi medvirket ved mindfulness sessioner som Kirsten har afholdt på ID Academy.  Aftener der, vil blive husket for Kirstens hjertevarme måde at introducere og føre os som kursister, igennem en tre timers mindfulness aften.

Vi kan på det varmeste anbefale hende, vi har været i gode hænder.”

Jonna & Anders Due

www.familieterapeuterne.com

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

 Kirsten har hjulpet mig med at slippe OCD/tvangstanker.

Jeg var meget ked af det og bange for mig selv. Jeg havde ikke kontrol og mine tanker og følelser.

Jeg har nu lært at finde mig selv. Jeg har lært at slippe mine følelser og tanker fri. Jeg har lært at acceptere, at jeg havde et problem og at følelser og tanker ikke er farlige.

Nu er jeg glad, jeg nyder at stå op og bruge min engergi på det, der er vigtigt og det jeg kan lide at lave”

Sofie Flintegaard, 16 år

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

“I mit terapeutiske forløb hos Kirsten det seneste år, er jeg blevet mødt med nærvær og autencitet. Kirsten formåede hurtig at etablere en tillidsfuld relation, som jeg trygt kunne læne mig ind i. Kirsten har været utrolig vågen på mine psykologiske temaer og hjulpet mig til en forståelse og meningsfuldhed i mit indre. Jeg har oplevet Kirsten særdeles kompetent ift. det kropslige og nonverbale terapeutiske arbejde, hvor hun kærligt er vedholdende og nysgerrig. Det har beriget mig med et nyt perspektiv.

Kirsten er fuldt og helt tilstede med sin empatiske og rolige væren i sine dejlige rammer i Århus.

Tak for din støtte.

De kærligste hilsner Tina Breinholt

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

“Mine varmeste og bedste anbefalinger af Kirsten. Psykoterapi og coaching i verdens klasse – intet mindre 🙏🏻😊. Skal der ske forandring i dit liv så er et forløb hos Kirsten den bedste investering og gave du kan give dig selv”.   

Pia Vandborg

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

“Efter at have deltaget adskillige gange på holdene med “Mindfulness og Meditation” ledet af Kirsten Degn,  så kan jeg med stor fornøjelse varmt anbefale at deltage på disse aftener på det smukke kursussted ID Academy, Ny Hattenæs, Silkeborg – Kirsten Degn formår med sin humor, hjertelighed og autentiske nærvær at skabe et fantastisk rum, hvor det udelukkende handler om Mindfulness og Meditation over 3 timer – vi bliver guidet, trænet og får indsigt i virkningsfulde værktøjer til fysiske øvelser og mentalt indre energiarbejde, som får os til at opleve bevidsthed, ro og nærvær både kropsligt og mentalt.
Mine oplevelser gennem disse fysiske øvelser med skøn musik og også i stilhed har været – jeg får fokus / opmærksomhed på kroppens forskellige energipunkter – typisk har jeg oplevet en god grounding – evt. spændinger i muskler / led bliver ofte løsnet op i kroppen og jeg mærker det, som om der er bedre gennemstrømning i min krop og føler mig virkelig godt afslappet og tilpas bagefter.
Mine oplevelser omkring det guidede indre energiarbejde har været – jeg har virkelig kunnet mærke de forskellige energipunkter og nogle gange de energibaner imellem punkterne – samtidig har jeg kunnet acceptere mine tanker og ofte give slip på tankerne uden at forholde mig til dem – dejlig fornemmelse af tomhed og velvære.
Hele denne skønne seance bliver afsluttet med meditativ musik og til sidst stilhed, hvor vi hver især får mulighed for at komme dybt ind / ned i os selv – det er lykkedes for mig de fleste gange at opleve en herlig fornemmelse af ro, behagelig summen i kroppen og et kig ind i mit dybe indre sted.
Så jeg vil meget varmt anbefale alle jer som er nysgerrige / interesserede til at møde op til disse Mindfulness og Meditations aftener med Kirsten Degn”
…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………
“Jeg går altid beriget ud af en samtale med Kirsten. Hun er skarp, og har en særlig evne til at vende de sten, jeg endnu ikke selv har fået øje på. Kirsten er nysgerrig, nærværende og oprigtig, og hendes ligefremme tilgang til selv meget store problemstillinger er bemærkelsesværdig. Jeg føler mig altid godt tilpas sammen med Kirsten – måske især fordi jeg ved at hun ser meget mere af mig, end det jeg umiddelbart selv er i stand til at sætte ord på.”
Helle Alsted Tholstrup
……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..
“Kirsten er et meget nemt og behageligt menneske at være sammen med. Hun er nærværende og viser oprigtig interesse i andres liv. Hun omgiver og beskæftiger sig med noget, der betyder noget for hende – og det kan mærkes, når man i hendes samvær. At man betyder noget for hende.”
Mette Grünfeld