Parterapi ved Kirsten

Parterapi – varige og dybe forandringer i parforholdet

Tidsbestilling: Tlf: 60917606 eller kirstendegn@youmail.dk

Åbningstider: kl. 9.00 – 20.00 i Højbjerg eller Århus C

Pris: 1400 kr / 5 sessioner: 6200 kr     

 JEG TILBYDER OGSÅ SESSIONER VIA VIDEO – FX ZOOM

Oplever I de samme opslidende konflikter eller skænderier?

Parterapi kan hjælpe jer med at få bedre kommunikation og ændre de mønstre som I er havnet i. Jeg giver jer konkrete redskaber, som er lette at gå til og åbner for konstruktiv kommunikation mellem jer.

 

Det er min erfaring at parterapi er hjælpsomt når I
  • havner i de samme konflikter eller skænderier. 
  • skal videre efter utroskab
  • savner sex eller nærhed
  • vil forbedre kommunikationen mellem jer
  • er i tvivl om I skal fortsætte samlivet
  • har besluttet at skilles, men har brug for hjælp til at afslutte forholdet.

I er altid velkomne til først at få en uforpligtende snak på 60917606  eller skriv til kirstendegn@youmail.dk

Bedre kommunikation – færre konflikter

Det er dybt frustrerende at opleve de samme konflikter igen og igen. Jeg hjælper jer med at få lys på og forstå konflikterne, og finde frem til nye måder at møde hinanden på. Når I vil forbedre kommunikationen mellem jer, er det ofte hjælpsomt at finde nye og måske alternative måde at snakke med hinanden. Jeg har mange virkningsfulde redskaber og finder sammen med jer frem vi dem, der kan fungere for jer. Der ud over træner I kommunikationen hos mig, så I har afprøvet det inden i kommer hjem.

Det, der ofte sker i en dårlig samtale, er at vi glemmer at lytte til hinanden. Der kan komme så meget ubehag eller negative følelser, at det er svært at høre, hvad den anden egentlig siger. Denne spiral kan stoppes, når I begynder at øve jer i nye enkle metoder.

Sådan foregår parterapi hos mig

Jeg ser det som min vigtigste rolle at skabe en tryg ramme, Det kan være sårbart og måske endda grænseoverskridende at lukke et fremmed menneske ind i jeres private sfære. Det har jeg stor respekt for og er meget omhyggelig med at lade jer sætte dagsordenen og tempoet.

Som det første vil jeg høre fra jer begge, hvad I ønsker at få ud af terapien. Så kan jeg sørge for at I hver især får det med som I har brug for. Når vi sammen har fundet frem til jeres behov vil vi arbejde derfra.

Værktøjskassen

Hvis I vil bryde negative vanemønstre skal der som regel noget nyt til. Jeg har i gennem mange års arbejde med par, opbygget en stor værkstøjskasse med velafprøvede og virkningsfulde redskaber. Når jeg har lært jer og jeres behov at kende, vil jeg introducere forskellige redskaber eller øvelser, som I kan afprøve derhjemme. Det er min erfaring, at små konkrete øvelser kan være med til at ændre jeres måde at kommunikere på eller fungere sammen.

Hvis I er i tvivl om parterapi er det rigtige for jer, tager jeg gerne en snak med jer om det.

Ring på 60917606 eller skriv på kirstendegn@youmail.dk. I kan også bruge kontaktformularen her på siden.

Utroskab

Utroskab kan være meget smertefuldt og fyldt med svære følelser. Det kan være følelser som skyld, skam, vrede eller svigt. Det er vigtigt at give følelserne plads og få givet udtryk for de følelser I hver i sær har.

Jeg vil også være nysgerrig efter, hvad utroskaben evt. er affødt af. Når I kender grunden til utroskaben vil det træde tydeligere frem, om I kan blive sammen eller hvad der skal ændres i forholdet.

Jeg møder mange par, der tror at utroskab kun kan betyde, at de må skilles. Men når jeg går lidt dybere i det, er det faktisk ingen af parterne, der ønsker at skilles. I parterapien kan I få lukket op for det, der ligger bagved. Det kan eksempelvis være, at I har behov, der ikke bliver dækket eller noget I savner i jeres forhold. Det er ofte en forudsætning for at kunne finde hinanden igen og få den nødvendige tillid tilbage.

Mere nærhed, bedre sex

Oplever I at sexlivet er gået i stå eller blevet trivielt. Det er måske rigtig svært at få snakket med hinanden om det?  Nærhed og seksualitet er for de fleste par helt afgørende for et godt parforhold, men kan være svært at gøre noget ved uden hjælp. Jeg hjælper med at få sat ord på det, der er behov for og giver evt. konkrete forslag. Her er jeg meget opmærksom på, at det skal være forslag som I begge kan se jer selv i. Jeg hører ofte par fortælle, at de er overraskede over, at der ikke skulle mere til at gøre en stor forskel. Det er også en lettelse, bare at få sat ord på det og erfare, at det slet ikke er så farligt at tale om.

Et endnu bedre parforhold

Parterapi er også for jer, der ikke bøvler med de store konflikter eller ikke overvejer at gå fra hinanden I er optaget af at fordybe og udvikle jeres relation. Selvom I har kendt hinanden længe og ikke er tvivl om I vil hinanden, kan det virkelig give ny energi og næring til forholdet at gå i parterapi. Her er der ikke nødvendigvis de store akutte problemstillinger, men mere fokus på at videreudvikle og sørge for at jeres forhold forbliver bæredygtigt og fyldt med kærlighed og nærhed.

Skal vi skilles?

Der kan være mange grunde til at overveje at slutte forholdet, men det kan være meget hjælpsom at få støtte i at mærke efter og sætte ord på sin tvivl eller overvejelser.  Der er ofte så mange følelser på spil og det kan derfor være svært at tænke og føle klart. I terapien hos mig vil I få mulighed for at få givet udtryk for jeres tanker og følelser i et rum, hvor jeg sørger for at samtalen ikke kører af sporet.

Hvis har besluttet at skilles, kan det få stor og afgørende betydning for jeres videre liv og eventuelle børn, at forholdet afsluttes ordentligt. Selvom I er enige om at det skal gøres ordenligt, kan det bare være virkelig svært at klare selv,

Jeg kan kontaktes på 60917606 eller kirstendegn@youmail.dk

Vores parkusus er også en rigtig god mulighed for at fordybe og udvikle jeres parforhold. Læs om parkurset her 

Pris:

1400 kr pr session (ca 90 min)

Klippekort: 5 sessioner: 6200 kr

Afbud/udeblivelse:

Vi kan alle blive forhindrede i at møde til den aftalte tid. Ring eller send SMS på 60917606, eller på mail: kirstendegn@youmail.dk inden kl. 8.00 og meget gerne dagen før, så har jeg en større chance for at afsætte tiden til andre. Dette er uden beregning.

Ved afbud på dagen efter kl. 8.00 eller ved udeblivelse betales fuld pris.

Adresser: L.A. Ringsvej 41, 8270 Højbjerg  – Frederiksgade 77 C, 3.sal, 8000 Århus C