Parterapi ved Steen

Steen har i mere end 10 år arbejdet professionelt med parterapi i sin egen klinikvirksomhed. Han har i samme periode uddannet mange ID-Psykoterapeuter inden for emnerne parterapi, kærlighed og seksualitet. I samme periode har han også holdt adskillige foredrag om emnet parforhold og identitet.

Der er mange gode grunde til at begynde i parterapi og der er rigtigt meget håb i Steens tilgang til parterapien. Kriser er starten på en udvikling så hvis I syntes at det er tiden til at tage ansvar for jeres parforhold så er I kommet det rette sted.

Steen har en bred vifte af værktøjer som han vil bruge i et samarbejde med jer. Han vil hjælpe jer med f.eks. at få mere viden og overblik over jeres hverdagsdramaer, så I kan få en langt mere kreativ tilgang hinanden i konfliktsituationer, at opnå bedre kommunikation og forventningsafstemning, leve med sund adskillelse og sund sammensmeltning, få forståelse af hinandens kærlighedssprog, få fælles visioner og et nyt niveau for jeres parforhold. Ud over den enkelte terapi-session vil Steen tilbyde jer øvelser som i selv kan lave hjemme.

Steen vil ofte kombinere individuel terapi med jeres parterapi så i hver især kan få ryddet op i jeres eget stof.

Varighed for en session parterapi er ca. 75 minutter.

Pris: 1400,- kr
.