Kirsten Degn

 

Tidsbestiling på 60917606 eller kirstendegn@youmail.dk 

 Åbningstider: kl. 09.00 – 20.00

Pris: 850 kr – med mulighed for rabatter

Jeg er klar til at hjælpe dig igennem dine problemer, så du igen får overskud til at leve livet fuldt ud.

Vi kan alle få brug for støtte og omsorg til at komme igennem eller komme fri af en krise eller en fastlåst situation. Livet kan splintres af mange grunde, men det er heldigvis er det muligt at finde vej igennem. Jeg har efterhånden hjulpet rigtig mange mennesker i denne proces.

Jeg er i første omgang optaget af at finde ud af, hvad du ønsker dig af terapien. Det er ikke sikkert, at du er helt klar over det fra begyndelsen – så hjælper jeg dig med at finde ud af det, så du rent faktisk får det med dig som du er kommet for.

Jeg tilbyder hjælp til følgende problematikker:

  • Kærlighed og relationer: Det kan handle om at finde en partner, at give plads til dig selv i parforholdet, familielivet eller andre relationer. Det kan også være, at du har brug for at finde vej ud af konflikter.
  • Chok og traumer: Det kan kan være ubehagelige barndomsoplevelser, overgreb, svigt eller ulykker som du har været udsat for og som er kommet til at sidde fast i din krop og sjæl. For nogle opleves det som en konstant og måske uforklarlig uro og ængstelse. Jeg hjælper med at løsne og frigøre den fastlåste energi.
  • Angst og OCD: Angst og tvangstanker eller tvangshandlinger kan komme til at hæmme dig i at leve dit liv som du vil og gøre det du brænder for eller drømmer om. En vigtig del af terapien er at mærke og opdage at angst er en følelse 
  • Terapi med unge og store skolebørn: Det kan være rigtig svært for forældre at hjælpe sit eget barn igennem en svær tid, da forædrene eller andre tæt på barnet er så bekymrede eller bange, at det er svært at støtte på den bedste måde.Jeg oplever at mange unge er lettede over at tale med en, der kan rumme deres følelser og tanker uden at at de behøver at tage hensyn til mors eller fars følelser eller meninger.      

Du er altid velkommen til at kontakte mig på mail: kirstendegn@youmail.dk eller på 60917606

Læs hvad andre har sagt om mig:

“Mine varmeste og bedste anbefalinger af Kirsten. Psykoterapi og coaching i verdens klasse – intet mindre 🙏🏻😊. Skal der ske forandring i dit liv så er et forløb hos Kirsten den bedste investering og gave du kan give dig selv”.   Pia Vandborg

“I mit terapeutiske forløb hos Kirsten det seneste år, er jeg blevet mødt med nærvær og autencitet. Kirsten formåede hurtig at etablere en tillidsfuld relation, som jeg trygt kunne læne mig ind i. Kirsten har været utrolig vågen på mine psykologiske temaer og hjulpet mig til en forståelse og meningsfuldhed i mit indre. Jeg har oplevet Kirsten særdeles kompetent ift. det kropslige og nonverbale terapeutiske arbejde, hvor hun kærligt er vedholdende og nysgerrig. Det har beriget mig med et nyt perspektiv.

Kirsten er fuldt og helt tilstede med sin empatiske og rolige væren i sine dejlige rammer i Århus.

Tak for din støtte.

De kærligste hilsner Tina Breinholt

Se flere udtalelser her: Kirsten Degn

Bestil tid eller få en uforpligtende snak: 60917606 eller kirstendegn@youmail.dk

 

Om Kirsten Degn:

Født: 1970

Kirsten Degn har arbejdet i egen praksis siden 2006

Ved siden af sin private praksis afholder Kirsten Degn kurser i stressforebyggelse og mindfulness, samt arbejder med psykoterapi, supervision og undervisning, Integrationsnet (Dansk flygtningehjælp) og freelance for private virksomheder.

Der udover har Kirsten Degn i en årrække arbejdet som AKT – vejleder og supervisor med børn, lærere og forældre for Århus kommune.

Kirsten er tidligere uddannet lærer og har bl.a. arbejdet i 10. klassecenter og i Unge i Centrum (et forløb for unge, der pga. psykiske vanskeligheder ikke kommet videre efter folkeskolen).

Baggrund:

Uddannet ID- Psykoterapeut og ID – LIfecoach

Efteruddannelse  og certificering i Neuroaffektiv Psykoterapi ved Susan Hart og Marianne Bentzen

Mangeårig deltagelse i forløb hos Helen Gamborg, Vækstcenteret, vedr. bl.a. energiarbejde og healing

Tidligere uddannet folkeskolelærer

Kirsten følger naturligvis Dansk Psykoterapeut forenings regler om tavshedpligt og etik.

Priser:

Terapi & Coaching: 850 kr. pr. session.

Klippekort: 5 gange : 3900 kr.

Rabat til studerende, ledige samt pensionister: Terapi og coaching: 750 kr. pr session.

Klippekort:  5 gange: 3500 kr

Parterapi: 1300 kr. pr. session.

Klippekort: 5 gange: 5900 kr

Supervision: 900,- pr time

NB: Ovennævnte priser er for private klienter. Der udarbejdes tilbud til virksomheder og kommuner..

Opgavevejledning: Det er helt op til dig hvor meget du vil have. Nogle gange er det sådan, at man sender det man har skrevet og så laver en session bagefter. Jeg tager 700,- for en session med Id-studerende. Andre har ikke behov for, at jeg læser noget, men ønsker blot vejledning eller sparring.

Dertil kommer tid til at læse – afhængigt af antal sider: 10 sider: 400,- , 20 sider: 700,-  Hvis det er under 5 sider koster det ikke noget.

Vedr. supervision, foredrag, undervisning, stressforebyggelse på arbejdspladser: Skriv eller ring for muligheder og priser. Mail: kirstendegn@youmail.dk. Telefon: 60917606

Afbud/udeblivelse:

Vi kan alle blive forhindrede i at møde til den aftalte tid. Ring eller send SMS på 60917606, eller på mail: kirstendegn@youmail.dk inden kl. 8.00 og meget gerne dagen før, så har jeg en større chance for at afsætte tiden til andre. Dette er uden beregning.

Ved afbud på dagen efter kl. 8.00 eller ved udeblivelse betales fuld pris.